Papagali Vorbitori

Bebeluşul care face înconjurul lumii. Micuţul este un caz la un milion. Nici medicilor nu le-a venit să creadă când l-au văzut!

Cel mai important lucru pentru un părinte este ca toţi copiii lor să fie sănătoşi. Pentru noi, oamenii din exterior, este destul de uşor să recunoaştem atunci când aceştia sunt atât de speciali, încât merită menţionaţi.

Nu este deloc uşor să ai un copil special, fie că ne referim la o condiţie de care suferă, sau la o trăsătură psihică sau fizică atât de surprinzătoare încât nu ne puteam lua ochii de la ei, pentru că deşi este cea mai proastă ideea, oamenii reacţionează din instinct, iar instincul te îndeamnă să fii atent la ce se întâmplă în jurul tău, mai ales atunci când intervine curiozitatea.

Aşadar, peste tot sunt imagini şi articole cu anumiţi copii speciali, pentru că aceştia reprezintă o fascinaţie pentru cei din jur, mai ales că avem acces la absolut toate informaţiile din lume, datorită platformelor online.

Unii dintre aceşti copii pun povestea vieţii lor într-o lumină favorabilă, în timp ce alţii ne înspăimântă cu o gândire şi o atitudine pe care nu ne aşteptam niciodată să o vedem la o persoană care mai are multe de învăţat şi care nu s-a format în totalitate, bazându-se în special pe instinct.

Un bebeluş alb ca laptele s-a născut în Milton Keynes, Marea Britanie, dintr-o mamă neagră, uimind întreaga lume. Catherine Howarth (32 de ani), o femeie de origine nigeriană a născut un bebeluş alb, spre surprinderea. Băieţelul Jonah are pielea deschisă la culoare, ochii verzi și părul șaten, iar specialiştii spun că un astfel de caz se întâmplă extrem de rar.

„Asistenta de la maternitate s-a uitat la mine, apoi la Jonah și nu-i venea să creadă. Pielea unor bebeluși se mai potate închide la culoare după câteva săptămâni de la naștere, dar Jonah este complet alb acum, la câteva luni. Ni s-a spus că probabil avem o genă recesivă”, a povestit Catherine, conform Daily Mail.

Şi tatăl, Richard, a fost uimit de felul în care arata bebeluşul sau, un caz la un milion. Pentru imaginile complete vezi video mai jos: