Papagali Vorbitori

Diferite colțuri ale lumii în timpul orei de vârf așa cum nu le-ai mai văzut niciodată

Deşi lumea noastră este plină de locuri superbe, uneori drumurile care duc către ele sunt chiar periculoase. Unele dintre aceste străzi chiar pun ȋn pericol persoanele care le străbat, dar veţi fi surprinşi că acestea nu se regăsesc doar ȋn ţările foarte sărace.

Ne plângem în fiecare zi de trafic, de aglomerație, dar adevărul este că nu ştim exact ce înseamnă aglomeraţia, nu ştim ce înseamnă să stai câteva ore bune în trafic sau să nu ai loc într-un mijloc de tramnsport în comun.

În imaginile de mai jos puteţi vedea ce înseamnă, cu adevărat. ora de vârf, şi chiar dacă pare desprins dintr-un film, ei bine, aceste situaţii sunt cât se poate de reale. Realitatea este dură şi nu ar trebui să ne complăcem în astfel de situaţii, dar uneori, nu avem de ales.

Probabil că locuitorii acelei tari s-au obişnuit cu ideea că există posibilitatea să nu aibă loc pur şi simplu în mijlocul de transport în comun pe care l-au ales. Putem vedea clar imagini cu oameni care stau deasupra trenului.

Chiar dacă îşi pun viaţa în pericol în fiecare zi, aceştia nu au ce să facă. Tocmai de aceea, cred că imaginile de mai jos ne vor lumina şi ne vor deschide mintea în ceea ce priveşte ora de vârf.