Papagali Vorbitori

Înapoi în viitor: cum arată primele taxiuri zburătoare și de unde pot fi achiziționate

Am putea să credem că viitorul va fi strălucit, şi poate să fie aşa ȋn anumite aspecte, dar nu toate dintre ele vor fi atât de bune pe cât ne-am dori să fie. Multe filme ne-au arătat anumite predicţii făcute de experţi, care au generat şi pace şi frică, dar nu ştim dacă se pot ȋntâmpla cu adevărat.

Dacă te-ai ȋntrebat vreodată despre viitor, probabil că te-ai ȋntrebat despre perioada de peste câteva zeci de ani, iar unele dintre aceste preziceri chiar se pot ȋntâmpla ȋn următorii 50 de ani.

Deşi nu putem crede că sunt adevărate, pentru că unele dintre ele, cele mai rele, sunt rezultate ale comportamentului nostru execrabil, ȋn special faţă de planetă, din păcate nu mai sunt multe care pot fi făcute ȋn acest moment, şi o mare schimbare la nivelul gândirii noastre este singura şansă pe care o avem.

Filmele pe care le-am văzut ne prezentau o idee generală, care nu a pornit de la nimic.

Oamenii poate chiar vor ajunge să poarte costume argintii, din moment ce multe dintre materialele pe care le folosim acum fac rău planetei, roboţii pot ajunge să munească cot la cot cu noi, poate chiar să ne conducă, iar mâncare pe care o consumăm chiar poate fi făcută doar ȋn laborator, din moment ce agricultura chiar are mult de suferit din cauza ȋncălzirii globale.